Dubinsko pranje mebla, tepiha i enterijera vozila

Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje autaZašto dubinsko pranje automobila? Pa svi mi volimo da naši ljubimci budu sjajni i čisti. Nekada je to bio konj a danas njegovo veličanstvo automobil. Spoljno praje i usisavanje lako obavljamo sami jer to spada u redovno održavanje a i postalo je vrlo dostupno otvaranjem sve većeg broja samouslužnih auto perionica ali da li je to dovoljno?

Naravno da nije pogotovu ako smo vozilo nabavili polovno. Navike prethodnog vlasnika, ili možda više njih, nam nisu poznate a šta sve spada u to najbolje ilustruje ovaj prilog svetski poznatog serijala o automobilima Top Gear.

Voditelji Džeremi Klarkson, Džeims Mej i Ričard Hamond su kupili identične polovne BMW-e a jedan od testova je bila i forenzička provera „zdravstvenog stanja“ njihovih automobila. Stručnjaci su u njihovim kolima pronašli prilične količine pljuvačke, mrtve kože, sluzi (uključujući i sline), stidne dlačice pa čak i fekalije.

Ne, nije nam namera da Vas uplašimo i zgadimo mukom zarađenog novog ljubimca već da Vam ukažemo na opasnost po zdravlje i vas i vama najmiljijih koje u svojim novim kolima vozite i zato za sve koji su u zadnja tri meseca kuili svoj novi polovnjak odobravamo popust od čak 30% na dubinsko pranje siceva, tapacirunga i tepiha.

  • Dubinsko pranje automobila možemo obavlti i kod vas ukoliko možete da nam obezbedita vodu i priključak za stuju do 20m udeljenosti.

  • Flotni popust za rent a car agencije firme sa većim brojem vozila i placeve za prodaju polovnih vozila.

  • Velike pogodnosti za autobuske i mini-bus prevoznike. I taksiste naravno.

Pranje sedišta dubinsko čišćenje siceva Dubinsko pranje siceva Pranje vozila Dubinsko pranje enterijera Dubinsko pranje automobila

Dubinskim pranjem se ne postiže samo lepši izgled i veća cena auta prilikom prodaje pa ga s toga ne treba prati dubinski samo pred prodaju, već ono najvažnije a to je zdrava i prijatna sredina u kojoj boravite svakodnevno vi i vaša porodica.

Na cene iz tabele odobravamo popust od čak 30% za vlasnike polovnjaka kupljene do pre tri meseca.

Tabela cena dubinskog pranja automobila, autobusa i kamiona

NazivSrednje zaprljanoVeoma zaprljano
Mini klasa (Jugo, Smart, Lupo, C1)19502850
Mala klasa (Yaris, Polo, Corsa, 107)24503350
Srednja klasa (Golf, Astra, Corolla, 308)29504850
Limuzine (E klasa, BMW 5, A6...)34504350
Doplata za karavane (manje/veće)400/650600/900
Džip SUV, Mini van (do 7 sedišta)44505850
Kombi (do 9 sedišta)49504350
Autobusi (po sedištu)150225
Kamionske kabine
(bez ležaja/sa ležajem)
2950/38503950/4850
Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.