Dubinsko pranje mebla, tepiha i enterijera vozila

Dezinfekcija protiv Korona virusa

Akcija dezinfekcije nameštaja uz dubinsko pranje.

Dubinsko pranje i dezinfekcija tepihaHigijena je uvek važna ali nikada važnija kao u ovo zlo doba kada smrtonosni virus vreba sa gotovo svega što možemo da dotaknemo. Rukavice i masku nosimo van kuće ali u kući želimo da se osećamo opušteno i bezbedno. Tvrde površine lako peremo i dezinfikujemo ali šta raditi sa nameštajem i tepisima? Kako njih tretirati protiv Covid 19 pretnje?

Mi smo unapredili našu uslugu dubinskog pranja tako da sada nameštaj i tepihe dodano i dubinski dezinfikujemo nakon uobičajenog dubinskog pranja.

Dubinsko pranje i dezinfekcija bioskopaOvo se podjednako odnosi kako na stambene tako i na poslovne prostore, restorane i kafiće, hostele, bioskopske sale i sve druge javne prostore u kojima dominira nameštaj od sunđera i štofa. Trpezarijske i druge tapacirane stolice, fotelje, kauči, trosedi i dvosedi, ugaone garniture, madraci, kreveti kao i tepisi i itisoni, kancelarijske stolice, autobuska sedišta…

Dubinsko pranje nameštajaKao naš doprinos borbi protiv Korona virusa dezinfekciju ne naplaćujemo već su cene ostale iste kao i za standarno dubinsko pranje.

Pozovite nas već danas i zakažite kompletan tretman dubinskog pranja i dubinske dezinfekcije vašeg nameštaja i tepiha.

Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.

Povezane objave