Dubinsko pranje mebla, tepiha i enterijera vozila

Akcija! Dezinfekcija nameštaja protiv Korona virusa.

Dezinfekcija nameštaja protiv korona virusa

Dubinsko pranje i dezinfekcija tepihaHigijena je uvek važna ali nikada važnija kao u ovo zlo doba kada smrtonosni virus vreba sa gotovo svega što možemo da dotaknemo. Rukavice i masku nosimo van kuće ali u kući želimo da se osećamo opušteno i bezbedno. Tvrde površine lako peremo i dezinfikujemo ali šta raditi sa nameštajem i tepisima? Kako njih tretirati protiv Covid 19 pretnje?

Mi smo unapredili našu uslugu dubinskog pranja tako da se sada nakon pranja dodatno vrši i dubinska dezinfekcija nameštaja protiv Korona virusa.

Dubinsko pranje i dezinfekcija bioskopaOvo se podjednako odnosi kako na stambene tako i na poslovne prostore, restorane i kafiće, hostele, bioskopske sale i sve druge javne prostore u kojima dominira nameštaj od sunđera i štofa. Trpezarijske i druge tapacirane stolice, fotelje, kauči, trosedi i dvosedi, ugaone garniture, madraci, kreveti kao i tepisi i itisoni, kancelarijske stolice, autobuska sedišta…

Dubinsko pranje nameštajaKao naš doprinos borbi protiv pandemije dezinfekcija nameštaja protiv Korona virusa se ne naplaćuje posebno već su cene ostale iste kao i za standarno dubinsko pranje.

Pozovite nas već danas i zakažite kompletan tretman dubinskog pranja i dubinske dezinfekcije vašeg nameštaja i tepiha.

Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.

063/84-85-964 | 069/328-34-38

Beograd, Nićifora Ninkovića 55
info@dubinskociscenje.rs