Dubinsko pranje automobila

Naravno da nije pogotovu ako smo vozilo nabavili polovno. Navike prethodnog vlasnika, ili možda više njih, nam nisu poznate a šta sve spada u to najbolje ilustruje ovaj prilog svetski poznatog serijala o automobilima Top Gear.

Voditelji Džeremi Klarkson, Džeims Mej i Ričard Hamond su kupili identične polovne BMW-e a jedan od testova je bila i forenzička provera „zdravstvenog stanja“ njihovih automobila. Stručnjaci su u njihovim kolima pronašli prilične količine pljuvačke, mrtve kože, sluzi (uključujući i sline), stidne dlačice pa čak i fekalije.

Ne, nije nam namera da Vas uplašimo i zgadimo mukom zarađenog novog ljubimca već da Vam ukažemo na opasnost po zdravlje i vas i vama najmiljijih koje u svojim novim kolima vozite i zato za sve koji su u zadnja tri meseca kuili svoj novi polovnjak odobravamo popust od čak 30% na dubinsko pranje siceva, tapacirunga i tepiha.

  • Dubinsko pranje automobila možemo obavlti i kod vas ukoliko možete da nam obezbedita vodu i priključak za stuju do 20m udeljenosti.

  • Flotni popust za rent a car agencije firme sa većim brojem vozila i placeve za prodaju polovnih vozila.

  • Velike pogodnosti za autobuske i mini-bus prevoznike. I taksiste naravno.

Dubinskim pranjem se ne postiže samo lepši izgled i veća cena auta prilikom prodaje pa ga s toga ne treba prati dubinski samo pred prodaju, već ono najvažnije a to je zdrava i prijatna sredina u kojoj boravite svakodnevno vi i vaša porodica.

Na cene iz tabele odobravamo popust od čak 30% za vlasnike polovnjaka kupljene do pre tri meseca.

Tabela cena dubinskog pranja automobila, autobusa i kamiona

NazivSrednje zaprljano
Mini klasa (Jugo, Smart, Lupo, C1)2450
Mala klasa (Yaris, Polo, Corsa, 107)3250
Srednja klasa (Golf, Astra, Corolla, 308)3850
Limuzine (E klasa, BMW 5, A6...)4450
Doplata za karavane (manje/veće)500/750
Džip SUV, Mini van (do 7 sedišta)5950
Kombi (do 9 sedišta)6950
Autobusi (po sedištu)275
Kamionske kabine
(bez ležaja/sa ležajem)
4950/6450
Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.