Dubinsko pranje mebla, tepiha i enterijera vozila

DUBINSKO PRANJE I DEZINFEKCIJA. BESPLATAN DOLAZAK, BRZO, POVOLJNO.

Dubinsko pranje kauča
Šta je to dubinsko pranje i da li ono može doprineti boljoj higijeni u vašem domaćinstvu i zdravijem životu porodice? Čuli ste od komšija ili prijatelja da hvale ovu uslugu i želite da saznate više o čemu se radi? Zašto bi plaćao čišćenje kada mogu to i sam? Samo su neka od pitanja koja prva padaju na um kada se pomisli na uslugu dubinskog pranja. Kako ovaj metod održavanja higijene postaje sve popularnija, rešili smo da opišemo kako ovaj proces izgleda… i kako to može da doprinese lepšoj i zdravijoj atmosferi i lepoti Vašeg doma i generalno. Šta sve može dubinski da se opere? Koliko traje? Zašto je dubinsko bolja opcija od klasičnog čišćenja?

Dubinsko pranje nameštaja, dušeka, automobila i tepiha

Cenovnik dubinskog pranja
Dubinski se može prati gotovo se u kući

Dubinsko pranje nameštaja, dušeka i tepiha – kada Vam zatreba brza i profesionalna a uz to i veoma povoljnu usluga mi smo Vam na raspolaganju. Kada odlučite da je vreme za zdraviji i čistiji dom, prijatniji i zdraviji poslovni prostor ili želite da svom ljubimcu na četiri točka priuštite vrhunski tretman – mi smo tu!

Kvalitet usluge i posvećenost radu bez obzira dal’ je reč o privatnim ili poslovnim kijentima je ono što nas izdvaja od konkurencije. Veliki broj renomiranih brendova nam je već poklonio poverenje i uverio se u kvalitet naših usluga. Ukažite nam poverenje i Vi i podignite standard života na viši nivo. Uslugu dubniskog pranja svih vrsta vršimo na teritoriji celog Beograda. Pozovite nas odmah i uživajte u vrhunskoj čistoći Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Šta je zapravo dubinsko pranje?

Najprostije rečeno – dubinsko pranje je vrsta mašinskog pranja pri kojem deterdžent dopire do dubljih slojeva ( i do 5 centimetra) a zatim se iz materijala ispira i usisava specijalnim mašinama. Iako ga treba vršiti redovno, bar jednom godišnje, a preporuka je i češće u zavisnosti od frekvencije i broja ljudi koji koriste prostor, dubinsko pranje se preduzima kada sve ostale metode zakažu.

Metle, mopovi, klasični usisivači i Kirby promoter, onda kada ne možete da gledate ružneu fleke na svojoj sofi a ne možete da je stavite u veš mašinu. Ili kada se dete opet igralo plastelinom ili bojicama na vašem divnom, čupavom tepihu. A kada smo kod divnih i čupavih stvari – šta je ono beše Vaš kućni ljubimac uradio na tepihu?

Dubinsko pranje kreveta
Bez komentara. Slika sama govori koje su mogućnosti dubinskog pranja.

Dubinsko pranje je primenjivo apsolutno svuda kako u stambenim tako i poslovnim prostorima. Itisoni, tepisi, kauči, fotelje, madraci, kancelarijske stolice, sicevi u kolima i autobusima, dečija sedišta i kolica… ako smo nešto propustili pozovite i pitajte sasvim je moguće da i to možemo da operemo.

Kako izgleda proces dubinskog pranja?

Kao što smo već rekli, dubinsko pranje je vrsta mašinskog pranja gde sredstvo dopire do dubljih slojeva.Za taj proces se koriste profesionalne mašine i savremena neškodljiva, biorazgradiva sredstva.

Dubinski se čisti sve što je tapacirano ili porozno – Vaš stari nameštaj sinuće onim starim sjajem. Ponovo će izgledati kao iz kataloga! Da može, verovatno bi Vam se nameštaj i zahvalio.

Kod kožnog nameštaja priča je malo drugačija jer nema toliko duboke slojeve – ali rezultati su uvek isti i vrhunski. Ono što je jako bitno naglasiti je da je proces veoma brz i efikasan. Ne morate svoje stvari nositi nigde. Sve se vrši u komforu Vašeg doma. U zavisnosti od temperature i provetrenosti prostorija, zavisi i dužina procesa sušenja. Nameštaj ostaje delimično vlažan tako da ćete u roku od par sati moći da uživate u svom komforu i svežini.

Koje su prednosti dubinskog pranja?

Prednosti dubinskog pranja su mnogobrojne. Ovaj proces nije pomodarstvo ili neki novitet na tržištu koji će brzo  nestati. Ali je dugo bilo rezervisano za velike sisteme jer su mašine bile velike pa je nameštaj morao da se doprema u specijalne objekte gde se dubinsko pranje vršilo. Vrlo slično onome kako se kod nas jošuvek uobičajeno peru tepisi.

Razvojem tehnologije uopšte, došlo je da miniturizacije pa su i mašine za dubinsko pranje postale prenosive te je dubinsko pranje doživelo ekspanziju pa samim tim i postalo finansijski dostupnije.
U današnje vreme dubinsko pranje se više ne smatra luksuzom već je savršena higijena koju ono pruža postala standard. Bilo da je u pitanju poslovni ili stambeni prostor higijena mnogo znači kako za zdravlje tako i opšti utisak i udobnost boravka. Dubinsko pranje ne samo da Vam štedi i vreme i novac već u velikoj meri umanjuje prisustvo alergena.

Evo još nekoliko prednosti dubinskog pranja

Bolji kvalitet vazduha

Nameštaj, enterijer automobila, tepisi – sve je napravljeno od fibroznih materijala koji, nažalost, akumuiraju različite alergene. Ovo je proces koji se dešava tokom cele godine, pa i zimi. Dlake kućnih ljubimaca, grinje, polen i prašina neprekidno se gomilaju a da toga nismo ni svesni. Možda imate iritaciju očiju, nosa ili grla a nije Vam jasno zašto. Koliko ste puta ukućanima rekli nazdravlje kad kinu da niste bili svesni da je vreme za našu intervenciju.

Duži vek trajanja stvari

Što se bolje starate o svojim stvarima, duže će vam trajati. Odeća, automobili ili nameštaj – sve ima rok trajanja. Ipak, ne morate da žurite da ih zamenite naročito ako ste emotivno vezani za njih. Dubinsko pranje ne samo da čisi i može u velkoj meri da ukloni fleke već i produžava životni vek tkanine tako što iz pora uklanja prljavštinu pa se ona ne usijava a sunđer i žima ispod mogu da “dišu”. Nameštaj tokom svog veka doživi svašta – naročito ako je pozicioniran  ispred televizora. Zato odložite trošak za novi nameštaja za još neko vreme. Dubinsko pranje štedi Vaš novac!

Bolja estetika

Kaže se dalepota dolazi iznutra. To se posebno odnosi na Vaš nameštaj. Sigurni smo da redovno i revnosno čistite Vaš stan ali ipak gubite bitku sa vremenom i vaš nameštaj i tepisi polako gube sjaj koji su imali nekada. Estetski momenat je jako bitan sa psihološke tačke gledišta. Kada boravimo u mračnim, neprovetrenim i prašnjavim prostorima ne osećemo se dobro.

Kada se nameštaj dubinski očisti nije samo zdraviji i bezbedniji već mu se vraća onaj stari sjaj iznutra a vama će se vratiti onaj stari osećaj prijatnosti u svome domu. Možda opet i prilegnete na sofu bez da je prethodno zastrete. Ili dopustite deci da se igraju na tepihu kao nekada kada je bio nov.

Više ćete voditi računa o pravilnom čišćenju i održavanju domaćinstva

Najlakše je u prvoj prodavnici kupiti višenamensko sredstvo za čišćenje jer je na popustu. Ali da li grešite? Profesionalna sredstva i amaterska sredstva sigurno nisu ista. Profesionalna sredstva nisu dostupna u maloprodaji a isparenja od hemikalija, naročito u zatvorenom prostoru mogu da ugroze zdravlje i Vas a i vaše dece i ljubimaca.

Agresivne hemikalije mogu da nagrizu tretiranu površinu i samo pogoršaju problem. Još kada se hemikalije i alergeni udruže u mirisnoj rapsodiji… U procesu dubinskog pranja koriste se samo prirodna, biorazgradiva sredstva sa antibakterijskim svojstvima. Dubinsko čišćenje se obavlja najsavremenijim mašinama i po principu do čiste kapi. Gledaćete kako prljavština napušta vaš dom. Nakon dubinskog pranja ostaje samo čistoća i prijatan miris. Miris prave čistoće, bez parfema.

Pozovite nas da vratimo svežinu u Vaše enterijere a samim tim i u vaš život.

Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.

063/84-85-964 | 069/328-34-38

Beograd, Nićifora Ninkovića 55
info@dubinskociscenje.rs