Dubinsko pranje mebla, tepiha i enterijera vozila

Najvažnija sezona počinje

Dubinsko pranje autobusa

Sezona počinje! Spasonosna sezona samo da potraje. Možemo da kucamo u drvo i da slušamo krizne štabove ali možemo i sami da se trudimo da sezona ne posustane.

Ovog proleća svim autoprevoznicima u okviru akcije da se zona potraje nudimo gratis uslugu dezinfeckije uz svako obavljeno dubinsko pranje enterijera autobusa ili kombija.

Očistite i učinite bezbednim svoje osnovno sredstvo za rad – autobus.

I to nije sve jer svi koji nam se ovog proleća pridruže i dubinski operu i besplatno dezinfikuju autobus ostvaruju popust od 30% na sve naredne dezinfekcije tokom cele sezone.

Šta je dubinsko pranje?

Dubinsko pranje je metod kojim se uklanja 99% nečistoća iz siceva, tepiha i panela. Dubinsko pranje obavljamo najsavremenijim nemačkim profesionalnim deterdžentima koji za sebe vezuju prljavštinu a potom ispiramo nasavremenijim profesionalnim mašinama marke Santoemma.

Mašina za dubinsko pranje istovremeno ubrizgava čistu vodu pod pritiskom od 4 bara čak 3-4 centimetra u dubinu podloge i istovremeno je usisavaju snažnim vakuumom zajedno sa smešom praška i prljavštine koju je prašak vezao za sebe. Vakuum uklanja 90% vlage a preostalih 10% se suši od 1 do 3 stata u zavisnosti od vremenskih prilika.

Nakon pranja sve dubinski oprane površine i dubinski dezinfikujemo ubrizgavajući u njih atestirani antiseptik.

Fleke od prosute hrane i pića, ostaci kože i telesnih izlučevina su idealna podloga za udoban život bakterija i ostalih mikroorganizama a povšinskim brisanjem samo maskiramo prljavštinu.

Prljavština nije samo ono što se vidi golim okom!

Prljavština se zaista uklanja samo DUBINSKIM PRANJEM.

Radimo i vikendom, pa i noću ukoliko je to jedini termin koji Vam odgovara. Nismo u sistemu PDV-a.

Poznajete nekoga kome bi naša usluga bila potrebna? Obavestite ga lako.

063/84-85-964 | 069/328-34-38

Beograd, Nićifora Ninkovića 55
info@dubinskociscenje.rs